uprent logo

NAJAM • PRODAJA • SERVIS • TRANSPORT

+385 1 24 55 000

HA16E PULSEO nije nova zvijezda u svemiru, već zvijezda među zglobnim platformama

HA16E PULSEO nije nova zvijezda u svemiru, već zvijezda među zglobnim platformama

Kad su iz Haulottea krenuli u osmišljavanje njihove nove električne zglobne platforme zamislili su kultnu scenu Romea i Julije na balkonu.

Samo što se sada, u 21. stoljeću, Romeo udvarao Juliji bez straha da će se stropoštati s balkona.

Pitate se kako?

Pa zato jer je do kultnog balkona stigao tiho i sigurno električnom, zglobnom platformom HA16E.  

Eto, tko kaže da rukovanje strojevima ne može biti romantično.

U današnjem tekstu dajemo osvrt na Haulotteov novi, ekološki prihvatljiv stroj HA16E koji radi tiho s učinkom jednakim stroju na dizelski pogon.

Idealan je za unutarnju i vanjsku upotrebu i nudi neograničene radne mogućnosti zbog svog izmjenjivog dometa.

Riječ je o inovativnom stroju kojim Haulotte grupa poručuje kako ima hrabru viziju i odlučnost da se izdvoji iz gomile na tržištu.

Ah16e Pulseo Platforma

Što karakterizira HA16E PULSEO platformu

Pouzdanost i sigurnost koja će vaše svakodnevno poslovanje učiniti bržim i boljim uz kreativnost i fleksibilnost – osnovne su karakteristike modela HA16 E.

Govorimo o platformi koja:

  • je namijenjena teškim vanjskim i unutarnjim terenima,
  • radi izuzetno tiho
  • ima nultu emisiju plinova,
  • neće ostaviti trag guma na osjetljivim unutarnjim površinama.

Ova nova, električna zglobna platforma ima najnoviji dodatak PULSEO generacije i možemo je nazvati 2-u-1 strojem.

Njezina svestranost čini je nezamjenjivom tijekom svih radova na gradilištu, od pokretanja do završetka. Električna arhitektura, u kombinaciji s performansama na teškom terenu, čine ovu platformu savršeno prikladnom za unutarnju i vanjsku primjenu, istovremeno osiguravajući čist i tih rad.

Opremljen opcijskim gumama koje ne ostavljaju tragove, HA16 E omogućuje rad u zatvorenom prostoru bez ostavljanja tragova, čak i na osjetljivom tlu.

Zbog niskog stražnjeg ovjesa i upravljanja s 4 kotača (dostupno na modelu HA16 E PRO) ovim strojem je iznimno jednostavno upravljati.

Što je to PULSEO?

Kad govorimo o strojevima PULSEO generacije, govorimo o zglobnim dizalicama koje su pogodne za sve vrste terena. Njih karakteriziraju sljedeća obilježja.

Rade tiho bez emisija plinova

Ovo su strojevi koji poštuju ljude i okoliš u kojem rade. S obzirom da rade potpuno na električnu energiju, pogodni su za urbana središta, zone s niskim emisijama plinova i na ekološkim gradilištima

Lako manevriranje

PULSEO platforme su dizajnirane za pristup svim vrstama gradilišta. Oscilirajuća osovina i pogon na 4 kotača osiguravaju optimalnu trakciju i dobro prianjanje na najneravnijem terenu. Uz blokadu diferencijala moći ćete izići iz najtežih situacija.

Robusnost

Modeli generacije PULSEO imaju 5-godišnje jamstvo i podvrgnuti su rigoroznim testovima izdržljivosti. Odabrani materijali i komponente su kvalitetni, a električni i hidraulički elementi savršeno zaštićeni.

 

Uz tihi rad HA16 E je pogodan i za rad noću

Elektricne Platforme Rad Nocu

Zahvaljujući svom 100% električnom pogonu, HA16 E radi s nultom emisijom plinova, pa je pogodan za rad u posebnim uvjetima, uključujući noćni rad.

To su primjerice:

  •  Zone niske emisije (LEZ)
  •  Radna mjesta označena zelenom oznakom
  •  Zone u kojima je zabranjen pristup motorima s unutarnjim izgaranjem.

HA16 E je nevjerojatno tih stroj  s <70 dB u električnom načinu rada. Ta njegova diskrecija u radu otvara vrata novim primjenama kao što su:

  • mirna područja poput bolnica,
  •  ureda,
  • škola,
  • javnih mjesta (trgovački centri, pješačke ulice, zračne luke).

Rad na zahtjevnim terenima

HA16 E može se pohvaliti izvrsnim sposobnostima za neravne terene, identičnim onima kod grana s dizelskim motorom. Njegova električna arhitektura u kombinaciji s mehaničkim pogonom osovine čini ga idealnim za sve vrste terena, čak i za najneravnije.

Impresivna pogonska snaga koju pruža njegova vrhunska oprema omogućuje HA16 E penjanje uz strmine do 40% i rad na nagibima do 5°.

Baterija na punjenje s Range Extenderom

Bez obzira na ograničenja na radnom mjestu, HA16 E nudi nekoliko rješenja za punjenje: glavni utikač, trofazni ubrzani punjač ili punjenje s Range Extenderom. Instaliran za manje od 5 minuta, Range Extender je uklonjivo rješenje generatora koje puni HA16 E baterije do 80% u 3 sata.

Uz Range Extender, HA16 E predlaže neograničene radne cikluse, omogućujući rad na svim vrstama gradilišta, uključujući ona bez pristupa električnoj mreži.

Range Extender je 100% svestran i zamjenjiv s modelima dizalica sa škarama HS15E i HS18E te budućim modelima iz asortimana PULSEO.

Minimalni troškovi održavanja

HA16 E dizajniran je da olakša operacije održavanja i optimizira ukupne troškove vlasništva. Održavanje stroja je jednostavno s integriranim dijagnostičkim alatom, izravnim pristupom komponentama, AGM baterijama i asinkronim motorima (AC) koji ne zahtijevaju održavanje.

Ovi strukturni elementi, u kombinaciji s telematskim rješenjem SHERPAL, omogućuju maksimiziranje iskorištavanja stroja. Prijenos podataka o stroju olakšava upravljanje voznim parkom, optimizira dostupnost stroja i pojednostavljuje svakodnevne operacije.

Sve što ste pročitali o novoj, električnoj zglobnoj platformi HA16 E, zvuči vam zanimljivo? Kontaktirajte nas bez obaveza još danas i saznajte kako ovaj stroj možete kupiti ili unajmiti!

← Natrag