uprent logo

NAJAM • PRODAJA • SERVIS • TRANSPORT

+385 1 24 55 000
back image

click2rent

Želite olakšati svoje poslovanje? Voditi posao efikasnije i transparentnije?
Imamo pravo rješenje za vas!
Riješite svoje poslovne probleme uz najjednostavniji program ikad dostupan na tržištu Click2Rent! Nemojte da razvoj Vaše tvrtke izgleda kao naši glumci iz spota.
Programsko rješenje Click2Rent (C2R) nastao je iz višegodišnjeg iskustva u radu sa najmom raznih vrsta strojeva i opreme i višegodišnjem iskustvu rada u sektoru financija.
Program je namijenjen svima koji se bave bilo kojom vrstom najma, a pokriva i segmente prodaje, servisa i organiziranog prijevoza. Program je moguće prema potrebi integrirati sa drugim programima i servisima kao što su knjigovodstveni programi, bankovni izvodi, Poslovna Hrvatska, E-Račun i sl.
Program omogućava managerima i vlasnicima generiranje različitih vrsta izvještaja čime je moguće pratiti učinkovitost svih segmenata u tvrtci.
Neke od izdvojenih mogućnosti sustava su satelitsko praćenje, automatsko fakturiranje ugovora o najmovima, prikupljanje potpisa na mobilnim uređajima, praćenje isporuke/povrata strojeva putem QR kodova, document management sustav (DMS), višejezičnost, prilagodba vizualnom identitetu tvrtke i brojne druge funkcionalnosti.

Ukoliko želite saznati više informacija posjetite click2rent.me ili pošaljite upit i zatražite besplatnu prezentaciju.

Kontaktirajte nas

Ispunite obrazac i javiti ćemo Vam se
najkraćem mogućem vremenu.