uprent logo

NAJAM • PRODAJA • SERVIS • TRANSPORT

+385 1 24 55 000
back image

O NAMA

Up Rent

je tvrtka specijalizirana za NAJAM, PRODAJU, SERVIS i TRANSPORT radnih platformi, viličara, auto košara i ostale opreme potrebne za siguran rad na visini. Ekskluzivni smo zastupnici za Haulotte (radne platforme i teleskopski viličari), Faraone (podizne platforme za skladišta), Oil&Steel (auto košare), Dieci (teleskopski viličari, miješalice i dumperi), Easy lift (podizne platforme na gusjenicama), Fiorentini (čistilice i perači), Italtower (rasvjetni stupovi i reflektori), Mitubishi viličare, Isoli autokošare , navoze i mobilne radione, D'Avino dumpere te mnoštvo manjih, specijaliziranih brandova.

Up Rent je, sa svojim dugogodišnjim menadžmentom od 2001. godine, apsolutni lider u promoviranju i kulturi pružanja navedenih usluga u Republici Hrvatskoj te educiranju klijenata za siguran rad na visini.

Našim su klijentima na raspolaganju vrhunski timovi za servis, prodaju, transport i administraciju, koji će u najkraćem roku ispoštivati njihove želje i dati odgovore na najzahtjevnije probleme i pitanja. Naš tim pažljivo biranih suradnika i kolega spreman je u bilo koje doba pružiti vrhunsku uslugu u najmu, servisu i transportu navedenih strojeva. Uz kvalitetu usluge, ponosimo se i renomeom brandova koje ekskluzivno zastupamo te su isti već desetljećima u samom svjetskom vrhu svojih branši!

TUV cerfikat