uprent logo

NAJAM • PRODAJA • SERVIS • TRANSPORT

+385 1 24 55 000

Mini Agri-e: prvi fleksibilni, električni, teleskopski utovarivač

Mini Agrie Utovarivac Prodaja

Da strojevi koje koristimo u poljoprivredi i građevini mogu biti jednako – inovativni i održivi, pokazao je Mini Agri-e: prvi fleksibilni, električni, teleskopski utovarivač brenda Dieci. Ovaj utovarivač se prilagođava svim radnim zahtjevima i donosi iznimnu inovaciju u svijet Full Electric utovarivača.

Želite li ga, kod nas se već sada možete predbilježiti za narudžbu i kupnju.

Osim u poljoprivrednom sektoru, koristi se i u zatvorenim industrijskim postrojenjima, a karakterizira ga nulta emisija plinova, niska razina buke i optimizirana učinkovitost.

Ovaj revolucionarni stroj koji je pomno razvijen u tvornici Dieci, u sebi sažima isplativost i usklađenost s novim propisima o zaštiti okoliša. No, ne odstupa od performansi tradicionalnih utovarivača brenda Dieci, kad govorimo o snazi i brzini.

Inovativni, modularni, tehnološki sustav uvodi potpuno novi koncept ekološki neutralnog teleskopskog utovarivača, zahvaljujući primjeni najmodernije baterijske tehnologije. 

U ovom tekstu vam donosimo sve prednosti 100% zelenog, teleskopskog utovarivača kojega možete kupiti kod nas. 

Značajke utovarivača Mini Agri-e

Prilagodljiv, fleksibilan i učinkovit ovaj teleskopski utovarivač služi za sve vrste radova, zadržavajući visoku učinkovitost koju nude tradicionalni teleskopski utovarivači. Istodobno pruža sve prednosti električnog prijelaza. 

Zahvaljujući naprednim tehnološkim rješenjima, Mini Agri-e električni, teleskopski utovarivač nudi učinak jednak konvencionalnom teleskopskom utovarivaču. 

Govorimo o stroju koji gubitak energije svodi na minimum, kao i buku i vibracije. Oduševit će vas i zbog značajke da cijeli dan radi uz samo jedno punjenje baterije!

Uz to, bateriju je lako promijeniti i puniti pa čak i na niskim temperaturama i hladnoći dok ste recimo u polju.

Generalne značajke Mini Agri-e utovarivača 

Evo osnovnih  karakteristika Mini Agri-e utovarivača:

  • Maksimalni protok: 2600 kg

  • Visina dizanja: 5680 mm

  • Najveća brzina: 24 km/h

  • 3 načina vožnje: Standard, Eco, Power

  • Optimiziran prijenos kako bi se gubitak energije sveo na minimum

  • Vučna sila jednaka konvencionalnim teleskopskim utovarivačima

  • Tihošumna pumpa: vibracije i buka smanjeni na minimum.

  • Razvijeni Adaptive Load Sensing System: ušteda energije i dulje trajanje baterije

  • Elektronički kontrolirani razdjelnik protoka kao standard

Značajke baterije Mini Agri-e utovarivača

  • Jedna ili dvije baterije koje se mogu umetnuti po potrebi

  • Dodatna baterija ugradljiva u svakom trenutku, čak i naknadno, nakon upogonjavanja stroja u tzv. after sales periodu

  • Dupla baterija koja osigurava dvostruki energetski kapacitet, te dvostruku operativnu autonomiju

  • Cjelodnevni rad s jednim punjenjem za optimiziranje troškova i učinkovitost

  • Termalno upravljanje, za rad i punjenje baterija čak i na hladnoći

  • Brza i jednostavna zamjena baterije

Dieci utovarivač za razdoblje Zelene tranzicije 

Mini Agrie Dieci Karakteristike

Diecievi inženjeri uspjeli su naoko nemoguće; adaptirati jedan od njihovih najprodavanijih modela u proizvod prikladan razdoblju tzv. Zelene tranzicije. On ima potpuno jednaku učinkovitost kao i standardni model s turbo diesel motorom. 

Kako se radi o potpuno električnom modelu, iznimno je prikladan za apliciranje na razne natječaje, te dobivanje visokih iznosa sufinanciranja ili potpora od strane vladinih i europskih fondova. Pogotovo onih koji su usmjereni na bržu i efikasniju tranziciju u smjeru nulte stope emisijskih plinova.

Da performanse uslijed adaptacije modela “ne pate”, potvrđuje i standardni Dieci test na njihovoj vlastitoj testnoj pisti koja se sastoji od simulacije svih situacija u kojima se takav tip utovarivača uobičajeno nalazi. Slavni talijanski proizvođač teleskopskih utovarivača Dieci nudi vam tako kompletno električni mini utovarivač Mini Agri-e za poljoprivredni i industrijski sektor.

Mini Agri-e za poljoprivredu, građevinu, rudarstvo, vojsku

Vodeći se povećanom potražnjom za električnim strojevima na tržištu osmislili su stroj s najboljim performansama koje su potrošači tražili. 

Mini Agri-e je izvrsno rješenje za poljoprivredna i industrijska tržišta, pogotovo za zemlje koje su u tranziciji prema ekološki prihvatljivoj mobilnosti. Proizvod je kreiran kako bi dao inovativno rješenje širokom krugu kupaca, nastojeći maksimizirati raspon zadataka koji se mogu obaviti s ovim vozilom.

Bilo da se bavite građevinom ili ste poljoprivrednik ovaj će vam stroj biti od pomoći. Mini Agri-e se također koristi u rudarstvu, vojsci te za hitne intervencije. 

Kako se radi o najmanjem Dieci-evom modelu, s najmanjom potrošnjom, njega su prvog adaptirali. Međutim, očekuje se adaptacija i ostalih serija proizvoda. 

Sve o Dieci Mini Agri- e modelu, ali i o svim ostalim Dieci-evim proizvodima, možete saznati na našoj web stranici, ali i u komunikaciji s nekim od naših prodajnih predstavnika koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Za više informacija o prodaji Mini Agri-e električnog, teleskopskog utovarivača slobodno nas kontaktirajte bez obaveza!

← Natrag