Brandovi

 

Povijesna talijanska kompanija osnovana 1960.g. prva je europska kompanija koja je u Europi predstavila koncept platforme za zračne/visinske radove, opremu koja je konačno omogućila siguran i udoban rad na visini. Nova tvornica prostire se na 20 000m2, na čijem se području vrše svi proizvodni procesi, od dizajna i implementacije prototipa, inspekcije i evaluacije sirovih materijala pa sve do finalnog testiranja završenih proizvoda. U asortimanu imaju širok spektar podiznih platforma i auto-košara te vrše instalacije na velikom broju pod-šasija (prikolice, pick-up, kamioni, gusjenice, kombiji, traktori, itd…)

 

Veliki raspon raspoloživih radnih visina instalacija (12-45 m) omogućava aplikaciju kod većine visinskih radova. Od konkurencije se razlikuju mini-kamionskim platformama pogodnim za uske prostore i prolaze, u potpunosti izoliranim košarama pogodnim za sve vrste elektro-radova te „Solar“ linijom koja uz veliku nosivost od čak 400 kg ima i opciju upravljanja vozilom sa platforme te je tako iznimno korisna za repetitivne cestovne radove (mijenjanje žarulja, ukrašavanje avenija, održavanje uličnih svjetala itd…)

 

 

Kompanija osnovana 1962.g. počela je s proizvodnjom betonskih miješalica, a 1983.g proizveli su jedan od prvih europskih teleskopskih utovarivača. Idućih su godina u proizvodnu liniju postepeno implementirali promjene te debitirali nove modele (1988me S.I.R. serija-Samson, Icarus i Runner; 2000te familija Pegasus-utovarivači sa rotirajućim bumom; Agri Plus i Agri Tech vozila dizajnirana za intenzivnu upotrebu u agrikulturi,itd…) te su dostigli zavidan broj od čak 143 proizvodna modela.

 

„State of the art“ tehnički odjel te izvrsna usluga prije i poslije prodaje čine ovaj brend jednim od najjačih europskih proizvođača teleskopskih utovarivača, koji 85% svoje prodaje realizira u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Rusiji.

 

   

 

Jedan od europskih lidera u svojoj branši, Easy Lift, talijanska kompanija osnovana 2005. godine se na krilima intenzivnih investicija u ljudski kapital te praksom zapošljavanja najboljih ljudi iz konkurentskih kompanija brzo razvila u jednog od najjačih tržišnih igrača. Svojim kupcima nudi 16 tzv. Paukova (12 na gusjenicama i 4 na kotačima), 7 platformi instaliranih na kamionima i 3 instalacije na kombijima.

 

Easy Lift proizvodi prednjače u području pouzdanosti i sigurnosti, a svaka inovacija mora proći niz zahtjevnih testova kako bi ušla u proizvodni lanac. Kvaliteta njihovih proizvoda prepoznata je od strane 20 međunarodnih distributera sa potpuno opremljenim uslugama servisa kako bi svakom kupcu osigurali apostrofiranu pouzdanost i sigurnost izvedbe radova.

 

 

Talijanska kompanija Elevah proizvodi iznimno lagane aluminijske platforme koje su postale neizostavan inventar u većini talijanskih tvornica, a u cilju im je uspjeh na talijanskoj proizvođačkoj sceni replicirati prvenstveno u ostatku Europe, a zatim i svijeta.

 

Originalna misija kompanije bila je zamijeniti sve skale u industrijskoj aplikaciji sa laganim podiznim platformama te unijeti sigurnost u rad na visini. Nude širok spektar različitih mehaničkih i električnih skladišnih platformi, „order pickera“, ali imaju proizvode posebno dizajnirane za specifične upotrebe u raznim industrijama (industrija stakla, vinarska industrija, farmaceutska industrija itd..) Proizvode im obilježava poznata talijanska elegancija, široka aplikabilnost te izdržljivost.

 

 

Haulotte je brend koji uistinu ne treba posebno predstavljati. Već godinama jedan od vodećih proizvođača podiznih platformi, kako u Europi tako i u svijetu (treća u svijetu po prihodu u svojoj branši), godinama oduševljava svoje kupce kombinacijom premium kvalitete i iznimno prihvatljive cijene. Razgranata mreža distributera i servisera osigurava kontinuiranu podršku te omogućava klijentima da maksimalno iskoriste svoje strojeve tijekom cijelog životnog vijeka. U asortimanu imaju stupne, škaraste, zglobne i teleskopske podizne platforme, ali i seriju zavidnih teleskopskih utovarivača.

 

Uz bogatu dodatnu opremu, Haulotte nudi i individualniji pristup prodaji te su u mogućnosti dizajnirati i proizvesti konfiguraciju čak i za najzahtjevnije klijente. Haullote ulaže veliki kapital u istraživanje i razvoj te je vlasnik velikog broja patenata, a za mnoge od njih je dobio prestižne nagrade i priznanja (Iapa, ALH, DLR, itd..)

 

 

Fiorentini, sjevernotalijanska firma s krilaticom „Mi čistimo svijet“, jedan je od vodećih proizvođača industrijskih čistilica u Europi. U ponudi imaju više od tisuću različitih modela i konfiguracija čistilica, ribalica, usisavača, visokotlačnih perača, uličnih čistača itd… Imaju tehničko znanje i fleksibilnost za pristupanje i najzahtjevnijim klijentima te realizaciju kompliciranih projekata modifikacije strojeva kako bi u potpunosti pogodili potrebe klijenata.

 

Njihovi se strojevi odlikuju kompaktnošću i snagom, a ponose se činjenicom da su svi proizvodi 100% talijanski, proizvedeni u jednoj od njihove tri tvornice. Od konkurencije se najviše razlikuju omjerom cijene i kvalitete, a nerijetko osvajaju međunarodne natječaje ponudama strojeva jačih tehničkih karakteristika po nižoj cijeni od konkurencije.

 

 

Zoomlion je prva kineska kompanija za industrijsku i građevinsku mašineriju koja kotira i na Shenzhenskoj i na Hong Kongškoj burzi sa trenutačnom tržišnom kapitulacijom od 8 milijardi dolara. Zoomlion Cifa Europe je europska podružnica navedene kompanije, kojoj je u cilju svojim iznimno kvalitetnim strojevima penetrirati europsko tržište viličara, podiznih platformi i dizalica. Akvizicijom talijanske Cife otvorili su europsko tržište, a pojačavanje prisutnosti na istom omogućuju im strojevi izvrsne kvalitete (povratna informacija od naših klijenata je ili „ne kvari se“ , ili „radi kao ludo“), dok im cjenovno nitko od etabliranih proizvođača nije konkurentan.

 

Proizvode im odlikuje pouzdanost, kompatibilnost s nastavcima različitih brandova te maksimalna mogućnost konfiguracije, a sve u svrhu isporuke strojeva koji u potpunosti odgovaraju potrebama klijenata. U ponudi imamo preko 400 konfiguracija viličara (paletni, regalni, čeoni…od 1 do 25 tona nosivosti i čak do 12 metara podiznosti), a od nedavno u asortimanu imamo i škaraste podizne platforme (s Li-ion baterijama na koje je garancija 60 mjeseci) te zglobne i teleskopske podizne platforme u dizel ili elektro izvedbi.

 

 

Od snažnog debija 2013.g. Almacrawler je postao jedan od talijanskih lidera u dizajniranju i prodaji mini platformi na gusjenicama. Njihove mašine garantiraju jake performanse, a inovacija omogućuje simplifikaciju posla profesionalaca koji ih svakodnevno koriste.

 

Njihova prodajna i marketinška filozofija je izgradnja mreže lokalnih dilera sa jakim servisnim podrškama, kako bi uvijek mogli isporučiti najkvalitetniju moguću uslugu. Njihovi modeli iz BL linije su posebni po tome što imaju mogućnost rada na iznimnim kosinama, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja omogućuje stabilizaciju naginjanjem platforme u odnosu na gusjenice.

 

 

LCM je mali talijanski proizvođač koji zadnjih dvadeset godina proizvodi podloške za stabilizatore i kotače. Njihovi proizvodi omogućuju raspoređivanje pritiska na površinu i jako su zahvalni za rad na mjestima gdje je pritisak po kvadratnim centimetrima ograničen, ali i za rad na površinama koje ne podnose pritiske industrijskih strojeva (travnjaci, blato, itd..).

 

 

Mala Danska kompanija koja aplicira inovativni pristup na probleme rukovanja materijalom. Njihove su izvedbe strojeva većinski rađene po mjerama i naputcima klijenata kojima industrijska regulativa ne dozvoljava korištenje konvencionalnih strojeva (farmaceutska industrija, proizvodnja hrane, petrokemija, itd…) Njihov tim visokih stručnjaka uvijek je spreman primijeniti svoje vještine kako bi dizajnirali i proizveli strojeve u potpunosti krojene po naputcima klijenata.

 

 

Kato Imer je zajednički pothvat japanske grupacije Kato i talijanske grupacije Imer. U području Siene u Italiji podigli su tvornicu na 73 000m2 u kojoj se proizvode mali rovokopači, utovarivači i dumperi. Njihove proizvode odlikuje jednostavnost rukovanja te visoka kvaliteta, a primarno tržište im je Europa.

 

Ovaj odvažan zajednički pothvat dvaju grupacija nije bez pokrića; intenzivna kapitalna ulaganja u inovativne proizvode i marketing doveli su do eksponencijalnog rasta prodaje, a podrška koju pružaju svojim klijentima brzo je došla na glas kao jedan od najvećih njihovih aduta. U asortimanu imamo rovokopače od 1 do 15 tona, dumpere od 0,5 do 1,5 tona te nekoliko modela utovarivača i nosača na gusjenicama.

 

 

Sjevernotalijanski proizvođač auto-košara jedan je od najkvalitetnijih u regiji. Njihova dugogodišnja koncentriranost na potrebe svojih potrošača rezultirala je rastom iz lokalne manufakture u industriju međunarodnog nivoa. Njihova proizvodna strategija je jednostavna i sastoji se od tri ključna segmenta: Izvedba, jednostavnost i pouzdanost.

 

Proizvode širok spektar instalacija na još širem spektru vozila, a njihovi najprodavaniji modeli su Octopus (platforma na gusjenicama), Snake (zglobna rješenja) i Scorpion (teleskopska rješenja). Uz visokokvalitetne proizvode nužno je pružanje izvrsnog supporta, kojeg vam u Oil & Steelu uistinu ne će nedostajati.

 

 

Nešto malo drugačije u našoj ponudi su Italtower svjetleći stupovi i reflektori. Njihove proizvode odlikuje jednostavnost i široka mogućnost upotrebe. Bilo da vam treba osvijetliti gradilište, igralište, priredbu ili nešto sasvim treće, budite sigurni da Italtower ima proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe. Njihova proizvodna linija sastoji se od deset nominalnih modela, a svaki od navedenih modela moguće je modificirati/konfigurirati, kako bi stroj u potpunosti riješio vaše rasvjetne probleme.

 

CGM je jedan od vodećih proizvođača agregata u Europi te se svojom predanošću kupcima i širenjem mreže distributera (ujedno i servisera) ubrzano promiče na svjetskom tržištu. Njihovi su agregati poznati po kvaliteti i pouzdanosti, a njihova podrška omogućava isporuku rezervnih dijelova te rješavanje eventualnih kvarova kroz maksimalno 48 sati, čime nadmašuje većinu svoje konkurencije u najbitnijem segmentu kod kupnje agregata, njegovoj pouzdanosti. Motori agregata su mahom najjačih svjetskih proizvođača (Perkins, Ftp, Kohler, Doosan, Deutz, Volvo, Yanmar, Cummins, Mitsubishi, Scania i Baudouin).

U njihovom asortimanu možete pronaći agregate snage od 1 pa sve do 3000 kW, otvorene ili zatvorene, prijenosne, fiksne ili industrijske. Agregati CGM imaju široko područje upotrebe, od osobnih kuća, trgovina, velikih distribucijskih centara, vojnih operacija, bolnica, sportskih i gospodarskih manifestacija, turizma, pomoći kod prirodnih katastrofa i prvenstveno građevine.

 

Mladi poljski proizvođač nastavaka za strojeve jedan je od razloga za rast naših prihoda putem natječaja, jer smo skoro pa uvijek u mogućnosti ponuditi tražene nastavke debelo ispod cijena konkurencije. Sigma Pro omogućava nabavku visokokvalitetnih utovarnih korpa široke upotrebe (za kamen, ciklu, krumpir, žito, itd…), plugova, vilica i ostalih nastavaka neophodnih za obavljanje vaše djelatnosti, po iznimno prihvatljivim cijenama.